Een ogenblik geduld a.u.b.

Samen aan de slag met positieve gezondheid

author: Rosa van Dijk

Wilt u zich als professional of bestuurder laten inspireren op het gebied van positieve gezondheid? Dan nodigt de GGD Hollands Midden u graag uit om aanwezig te zijn bij het inspiratiecongres ‘Samen aan de slag met positieve gezondheid’ op woensdag 13 november.

Alles staat tijdens dit goed gevulde congres in het teken van inspiratie! Ervaar de kansen en gevolgen van het omarmen van het gedachtegoed positieve gezondheid voor inwoners, beroepskrachten, beleidsmakers en bestuurders in wijken en gemeenten.

 

Graag nodigen wij u uit voor dit bijzondere congres dat in Corpus in Oegstgeest wordt georganiseerd. Gastspreker is zwemheld Maarten van der Weijden. Hij neemt de aanwezigen mee in zijn verhaal over doorzettingsvermogen, ambitie en innovatie.

 

Daarnaast is ook de provincie Limburg aanwezig om positieve ervaringen te delen omtrent positieve gezondheid. Dagvoorzitter is wethouder Fred van Trigt van de gemeente Hillegom.

 

Wilt u alvast inzicht krijgen in de positieve gezondheid van uw gemeente of wijk? Kijk dan op ons dashboard naar de spinnenwebben van de wijk of naar de maatschappelijk indicatoren jeugd.

 

Het congres duurt van 16.30 tot 20.30 uur en zet aan tot actie! Samen gaan we aan de slag! Wilt u hier niets van missen? Meld u dan hier aan, heel graag tot ziens!